Udtalelser fra klienter

Her får du et indtryk af min behandling gennem tidligere klineters udtalelser. 

Anbefaling fra Anette

Når livet udfordrer, og det gør det i perioder for os alle, så kan det ofte hjælpe at tale med en dygtig psykoterapeut. I den forbindelse kan jeg varmt anbefale Jeanette Skafsgaard. 
 
Jeanette er en særdeles kompetent og dygtig psykoterapeut, nok den bedste jeg kender. Hun har igennem 34 år arbejdet som intensiv sygeplejerske, og derfor har hun helt naturligt et stort overblik, erfaring, viden og en knusende ro, der gør, at man føler sig både tryg og tillidsfuld i hendes selskab. 
 

Det hjælper de fleste af os, at få sat ord på det, der plager. Men at få kompetent sparring og hjælp til at slippe angsten, de begrænsende tanker eller andet, der kan hjælpe dig til at få det bedre og føle dig mere fri, er uvurderligt. 

Jeg har været så heldig at kende Jeanette igennem mange år. Vi har fulgt hinanden i týkt og tyndt, og jeg kunne ikke forestille mig en bedre sparringspartner, både når livet er godt, men også når det er svært. 

Jeanette er registreret psykoterapeut og har netop valgt at hellige sig psykoterapien fuldt og helt. Så savner du professionel hjælp, så kontakt Jeanette.

Jeanette Skafsgaard har taget den mest omfattende uddannelse til psykoterapeut i Danmark. Hun lever til fulde op til Styrelsen for Patientsikkerheds officielle krav til det at være psykoterapeut. Hun er tillige medlem af Foreningen af danske Psykoterapeuter, FaDP, som bl.a. sikrer, at Jeanettes uddannelse løbende ajourføres, og at hun hvert andet år indberetter hvilke aktiviteter og kurser, hun har deltaget i, netop for at holde sig ajour.
Mine allervarmeste anbefalinger. 

Anbefaling fra Lene P.

Når du vælger at gå i terapi hos Jeanette får du en terapeut, der er meget empatisk, lyttende & reflekterende. Jeanette er god til at få en ind i sine følelser, god til at finde frem til der hvor der kan tages fat i “smerten”, problemet eller hvad du kalder det der skal arbejdes med.
 
Jeanette er go til at give dig tid til til reflektion, hun er god til at skabe ro, & samtidig er hun god til “gå til bidet” så du føler du får noget ud af din terapi.
 
Hos Jeanette får du “bonus” for pengene, mulighed for at arbejde med dig selv, mulighed for nye vinkler/erkendelser af dig selv, til gavn for dig selv.
 
Jeg kan på det varmeste anbefale at gå i terapi hos Jeanette.

Anbefaling fra Susan

Mit terapiforløb hos Jeanette har været utroligt givende.
For mig en ny og anderledes måde at betragte legeme og sjæl.
Jeanette har stor empati, tålmodighed og er klog ud i så utrolig mange forskellige områder.

Jeg har følt mig tryg og godt tilpas. Hun har givet mig en anderledes forståelse og indsigt i mine  problemstillinger. Når jeg går derfra, har jeg følt mig  lettere, højere og også lidt mat. På den gode måde. Jeg giver mine bedste anbefalinger.

Anbefaling fra Lene Aarup

Kære Jeanette

Tak for din professionelle måde du har behandlet på, det har hjulpet mig flot, og du har en dejlig naturlig måde at være på. Dit socialsind er I top. Jeg kan varmt anbefale dine behandlinger.

Anbefaling fra Thea

Jeg startede i terapi efter at have mistet min bedste veninde i en alder af 26. Jeanette er en virkelig god samtale partner, som hjalp mig med at sætte ord på, hvad jeg følte for så at anerkende følelserne og arbejde med dem.
 
For mig blev det et frirum, hvor alt var tilladt at sige, føle og mærke – det blev et sted, hvor jeg lærte mig selv at kende igen og fik bearbejdet den kæmpe sorg jeg stod i. Jeanette hjalp mig til at forstå, hvordan gamle oplevelser og den manglede bearbejdelse af disse kunne påvirke sorgen yderligere og hjalp ligeledes med at bearbejde de ting, som var nødvendigt for at kunne komme ovenpå igen. 
 
Den vigtigste ting jeg lærte hos Jeanette var, at man ikke kan ændre andre, men at man kan ændre, hvordan man selv bliver påvirket, kommunikerer og reagerer på andre. Dette vil jeg bærer med mig resten af livet og det har allerede hjulpet mig meget i mange relationer. 

Anbefaling fra Jack

Jeg har igennem adskillige år døjet med depression og stress i perioder. Men dykkede så helt ned i januar 2021. og måtte sygemelde mig fra mit job, igennem mit job havde vi en forsikring som havde psykologhjælp tilknyttet for at hjælpe mig tilbage på arbejdspladsen igen. Men en psykolog kan jo kun hjælpe ud fra hvad man fortæller, og ligger problemet langt tilbage i fortiden / underbevidstheden. Ja så kan det være en ganske lang proces.

I denne periode kom jeg så i snak med Jeanette, som ved hjælp af psykoterapi fik mig tilbage på mine ben igen, i løbet af blot en enkelt session hvor vi var helt tilbage i sindet, og finde årsagen til mine depressioner og manglende tro på mig selv. Metoden med at føle efter hvordan man har det når man sidder der og er trist. Og så følge den følelse tilbage igennem livet til hvornår den startede, er jo langt mere effektiv fremfor at snakke munden tør med en psykolog. Ikke at der er noget galt med psykologer, men processen kan som sagt være frygtelig lang. Og jo længere tid man ender med at være sygemeldt jo sværere er det at komme tilbage til arbejdsmarkedet igen.

Så ved at komme tilbage til sagens kerne, styrke mig selv til at mærke efter hvad vil jeg. Tog jeg beslutningen om at sige mit job op. Takke ja til en stilling i en position jeg intet kendskab havde til. Og starte op på fuldtid fra d 6 april 2021.

Psykologhjælpen fortsatte jeg med for lige at være på den sikre side. Men som de siger kan de ikke forklare hvordan dette kunne lade sig gøre på den korte tid at jeg kom tilbage på fuldtid uden stille igangsætning. Men jeg har det stadig fantastisk og ingen signaler omkring depression eller stress er dukket op sidenhen, og i skrivende stund er vi i August.

Så kan kun anbefale at tage et smut forbi Jeanette, da som hun siger er det aldrig for sent at få en god barndom

Hilsen Jack.